Logo Simpelmeergeld.nl

Wil je beginnen met beleggen?
Download dan nu ons GRATIS E-book en start vandaag nog!

Onze ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie!

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen op het internet. Ondernemers die duizenden euro’s per maand verdienen door middel van ondernemen op het internet. Dan denk je natuurlijk al snel als het allemaal zo makkelijk is als dat zij het doen voorkomen waarom doet dan niet iedereen het? Het antwoord daarop is, omdat veel mensen opgeven voor ze überhaupt al hun eerste commissie hebben gemaakt. In deze review gaan wij het hebben over onze ervaring met de “Affiliate Marketing Revolutie”. Ben jij geïnteresseerd in geld verdienen via het internet? Lees dan vooral nog even door!

Wat is affiliate marketing? 

Voordat wij gelijk het diepe induiken en het gaan hebben over de cursus zelf is het belangrijk dat je goed voor ogen hebt wat affiliate marketing nou eigenlijk is? Deze vraag is eigenlijk heel simpel te beantwoorden. Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij je producten van andere promoot in ruil voor commissies. Dit kan je doen via een website maar dit kan je ook doen via Youtube, Instagram of E-mail marketing. 

Bekende affiliate marketingwebsites 

De meest bekende affiliate marketingwebsites zijn de vergelijkingswebsites. Deze vergelijkingswebsites zijn in het leven geroepen om jou te helpen om bijvoorbeeld de goedkoopste autoverzekering te vinden. Als jij via deze website dan een nieuwe autoverzekering afsluit dan krijgt de vergelijkingswebsite een commissie. Hoeveel die commissie is verschilt per product. 

Wil jij nou meer informatie over hoe affiliate marketing werkt? Dan raden wij je aan om ons artikel “Kan ik geld verdienen met affiliate marketing?” te lezen. 

Wie kan geld verdienen met affiliate marketing?

In principe kan iedereen geld verdienen met affiliate marketing. Dan zal je wel denken waarom doet dan niet iedereen dit. En daar komt een belangrijk punt om de hoek kijken. Affiliate marketing is namelijk niet een manier om snel geld te verdienen. Het is daarentegen wel een manier om makkelijk geld te verdienen via het internet. Als jij eenmaal een website hebt gebouwd, gevuld en je hebt waardevolle content op de website gepubliceerd dan is het alleen nog maar een kwestie van bezoekers naar je website trekken. Als jij deze bezoekers kan aanzetten tot handelen dan krijg jij dus een commissie.

Het fijne aan affiliate marketing is dat jij helemaal geen technische kennis of vaardigheden hoeft te hebben om te starten. De cursus van Jacko neemt je namelijk stap voor stap mee in het proces en zo leer je gaandeweg alles over het opzetten van een website. 

Kan je leven van affiliate marketing?

Er zijn mensen die kunnen leven van affiliate marketing. Dit ligt echter geheel aan hoeveel tijd en energie jij in je website wilt stoppen. Je kan er niet vanuit gaan dat je een gemiddeld maandinkomen gaat verdienen terwijl je maar twee of drie artikelen hebt gepubliceerd op je website. Als jij bereid bent om tijd te steken in het uitbouwen van je website en je luistert goed naar de tips & ervaring van andere affiliate marketeers die de Affiliate Marketing Revolutie hebben gevolgd dan is het zeker mogelijk om goed geld te verdienen. 

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de bedenker van de Internet Succes Gids. Jacko heeft meer dan 10 jaar ervaring met affiliate marketing en een aantal jaar geleden is hij de Affiliate Marketing Revolutie gestart. Ondertussen runt hij ongeveer 20 tot 25 websites. Hij heeft hbo-journalistiek gestudeerd in Utrecht maar hij kwam er al gauw achter dat het werken voor een baas niets voor hem is. 

Wat Jacko wilde was namelijk vrijheid. De vraag is alleen hoe creëer je vrijheid? Dat kan je onder andere creëren door voor jezelf te werken. Toch wil het niet zeggen dat als jij voor jezelf werkt je altijd maar vrijheid hebt. Vaak ben je gebonden aan een kantoor waar je heen moet en openingstijden waar je je aan moet houden. Dit is bij affiliate marketing echter anders. 

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop. Tegenwoordig heb je overal wifi en een goede laptop is ook niet zo duur meer. Zeg nou eerlijk wie wilt nou niet de vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt? 

Jacko-affiliate-marketing-revolutie

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Nu je weet affiliate marketing is en weten dat iedereen kan beginnen met affiliate marketing is het goed om te kijken naar wat de Affiliate Marketing Revolutie nou precies is. De Affiliate Marketing Revolutie is een trainingsplatform dat is opgericht door Jacko Meijaard. 

Op dit platform wordt je stap voor stap uitgelegd hoe jij een winstgevende affiliate marketing website kunt opstarten. Dit gebeurt door middel van 7 modules en 6 instructie modules. Om jou een beter beeld te geven van deze onlinetraining gaan we stap voor stap door de modules heen. 

Platform-affiliate-marketing-revolutie

Inspiratie en motivatie

Zoals je ziet heb je voordat je begint aan de 7 modules een onderdeel genaamd inspiratie en motivatie. In onze ogen is dit één van de belangrijkste onderdelen van de cursus. Elk persoon die namelijk begint aan affiliate marketing krijgt ermee te maken. Het komt namelijk veel voor dat mensen beginnen aan affiliate marketing maar na twee of drie maanden nog weinig resultaat zien. De bezoekers blijven uit, dit terwijl je regelmatig goede content plaatst en regelmatig werkt aan je website.

Wat je jezelf goed moet beseffen is dat affiliate marketing je niet rijk gaat maken in één of twee dagen. Zoals je in ons vorige artikel hebt kunnen lezen is affiliate marketing iets voor de lange termijn. Als je maar lang genoeg volhoudt dan ga je vanzelf geld met affiliate marketing verdienen. 

Een van de meest voorkomende redenen dat mensen stoppen met affiliate marketing is dat ze niet snel genoeg resultaat zien en de motivatie en inspiratie verliezen. Dit onderdeel van de cursus zorgt ervoor dat jij de motivatie weet vast te houden en helpt jou om weer gemotiveerd te worden om door te gaan! 

Module 1: Starten met affiliate marketing 

Wanneer jij de Inspiratie en Motivatie video’s hebt gekeken ben je klaar om aan de slag te gaan als affiliate marketeer. In de eerste module van de Affiliate Marketing Revolutie ga je daadwerkelijk beginnen met het opstarten van je eigen website. In deze module wordt jou uitgelegd wat affiliate marketing inhoudt en hoe jij je aan kunt sluiten bij affiliate marketing netwerken. Ook wordt er uitgelegd hoe jij een domeinnaam registreert en welke software jij kunt gebruiken om een website te bouwen. 

Module 2: Website inrichten

Als je een domeinnaam hebt geregistreerd en je hebt te software geïnstalleerd wordt het tijd om je website in te richten. In module 2 wordt jouw stap voor stap uitgelegd waar je rekening mee moet houden en wat jij moet doen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website te maken.

Module 3: Hoog scoren in Google 

In module drie ga je daadwerkelijk aan de slag met affiliate marketing. Als jij de stappen van module twee hebt gevolgd dan heb jij een werkende website opgezet. Een goedwerkende website gaat je echter nog geen geld opleveren. Om geld te verdienen moet je tenslotte ook bezoekers hebben.

Door middel van negen video’s wordt duidelijk gemaakt hoe jij vindbaar wordt in Google. Als jij vindbaar bent in Google dan zal je automatisch bezoekers op je website krijgen. Toch gaat alleen bezoekers jou ook nog geen geld opleveren. Als jij geld wilt verdienen dan zal er ook een verdienmodel moeten worden toegepast en zal jij goede artikelen moeten schrijven die mensen daadwerkelijk overhalen om een product via jou aan te schaffen. 

Module 4: website live zetten 

Als jij module drie hebt afgerond en je bent begonnen met content schrijven, is de volgende stap om de website live te zetten. Deze module bestaat uit een drietal video’s die jou helpen bij het online zetten van de website. 

Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doet aangezien Google dan gelijk kan beginnen met het indexeren van je website. Nieuwe websites worden namelijk nooit gelijk hoog geplaatst in de zoekmachine van Google. Dit zou tenslotte niet eerlijk zijn tegenover de websites die al lang bezig zijn en zichzelf al hebben bewezen. Daarnaast is het zo dat zodra jouw website online staat jij dus gevonden kan worden door de bezoekers. Als jij gevonden wordt kan je dus daadwerkelijk geld gaan verdienen.  

Module 5: Meten is weten 

Als jij je website live hebt staan is het natuurlijk handig om te weten hoeveel bezoekers jij dagelijks op je website hebt. In het begin zal dit nog heel weinig zijn en heeft het geen zin om daar dagelijks naar te kijken. Toch is het belangrijk om zo snel mogelijk Google Analytics op je website te installeren. In module vijf wordt haarfijn uitgelegd hoe je dit doet en waar je op moet letten als jij Google Analytics gebruikt. 

Module 6: Puntjes op de I 

Als jij de voorgaande vijf modules hebt gevolgd en alle informatie hebt toegepast op je eigen website is het belangrijk dat je nog even de puntjes op de I zet. Dit kan namelijk net het verschil maken of mensen iets kopen op je website of dat ze weer weggaan. In deze module leer je onder andere hoe jij een goede Call To Action knop maakt en hoe jij broodkruimels activeert. Wat broodkruimels zijn leer je natuurlijk ook in deze module. 

Module 7: Afronding 

Module zeven is de laatste module van deze onlinetraining. Als het goed is heb je nu een goedwerkende website opgestart en ben je klaar om daadwerkelijk geld te gaan verdienen met deze website. 

In deze module wordt nog één keer besproken hoe jij een nieuw bericht toevoegt aan je website. Ten slotte word je gewezen op het feit dat er een gratis Clarity Call kan worden ingepland. Deze gratis Clarity Call heb je vervolgens met Jacko of met één van Jacko’s partners.

Forum-affiliate-marketing-revolutie

Instructie 1: Je website zonder Marketheme 

Indien je alle modules hebt doorlopen dan maak je hoogstwaarschijnlijk gebruik van de software van Marketheme. Dit is software die Jacko samen met Leon heeft ontwikkeld en is super gebruiksvriendelijk. Mocht jij nou geen gebruik maken van Marketheme dan wordt in deze drie instructievideo’s duidelijk gemaakt hoe jij een domein en hosting kan registreren. Daarnaast wordt er uitgelegd hoe jij WordPress kunt installeren op je website. 

Instructie 2: WordPress goed instellen 

In principe staat bijna alles op je website al goed ingesteld. Toch zijn er een aantal dingen die je nog moet aanpassen. In deze instructie video wordt laten zien hoe je WordPress goed instelt, thema’s aanpast, berichten kunt maken en hoe je je aanmeldt bij het affiliate netwerk Daisycon.

Instructie 3: Google is je vriend 

Zoals je in module drie hebt kunnen leren is het belangrijk om hoog te scoren in de zoekmachine van Google. In deze instructie module wordt jou uitgelegd hoe jij een goede search engine optimalisatie analyse kunt doen en hoe jij je website “Google Friendly” maakt. 

Instructie 4: Geld verdienen met je website 

In Instructie vier wordt nogmaals uitgelegd hoe jij een goed verdienmodel kunt toepassen op je website. Zoals al eerder aangegeven is alleen bezoekers naar je website trekken niet voldoende. Er zal een verdienmodel aan je website gehangen moeten worden om daadwerkelijk geld te gaan verdienen. 

Instructie 5: The money is in the list

Een belangrijk onderdeel van affiliate marketing is E-mail marketing. In deze instructievideo’s wordt uitgelegd hoe jij begint met E-mail marketing en hoe jij aan een mailinglist komt. 

Instructie 6: Leads scoren 

In deze instructievideo’s wordt uitgelegd hoe jij goede leadpages maakt en integreert. Daarnaast legt Jack je uit hoe jij een Leadbox maakt en ook deze integreert op je website. Als afsluiter van deze module word je uitgelegd hoe jij een bedankpagina maakt.  

Teksten uitbesteden 

Als jij weinig tijd hebt om artikelen te schrijven kan je er ook voor kiezen om jouw teksten te laten schrijven. Vaak kost dit tussen de één en tien eurocent per woord, dit kan dus behoorlijk in de papieren lopen als je een groot artikel wilt laten schrijven. Toch kan dit aantrekkelijk zijn. Jij hoeft nu namelijk helemaal niks meer te doen en je website wordt wel telkens aangevuld met nieuwe content. Als je meer omzet draait dan dat je kwijt bent aan de kosten kan het dus lucratief zijn om daar eens aan te denken! Hoe dit werkt en waar jij aan moet denken legt Jacko uit in deze video over teksten uitbesteden. 

Ervaring Affiliate Marketing Revolutie Forum 

Naast de uiterst nuttige informatie die je tot je kunt nemen via de modules is er nog een belangrijk onderdeel van de cursus. We hebben het hier over het Affiliate Marketing Revolutie forum. In dit forum zijn ondertussen meer dan 11.000 leden actief en hier kan je terecht met al je vragen. 

Het leuke aan dit forum is dat er mensen tussen zitten die al wat langer bezig zijn met affiliate marketing maar er zitten ook veel beginners tussen. Aangezien alles openbaar besproken wordt leer je ontzettend veel van de verhalen van anderen en zie je precies waar andere mensen tegenaan lopen.

Forum-internet-succes-gids
Bron: Forum Internet succes gids

Voordelen Affiliate Marketing Revolutie thumbs-up

 • Goede en duidelijke video’s die je stap voor stap door het proces helpen;
 • Enorm leerzaam forum waar dagelijks tientallen goede vragen in worden gesteld;
 • Je hebt geen technische kennis nodig om te beginnen; 
 • Eenmalige kleine investering nodig; 
 • Laagdrempelig om mee te beginnen;
 • Alle content is meteen beschikbaar als jij lid bent geworden;
 • Jacko’s kennis is een toegevoegde waarde;
 • Het platform wordt steeds uitgebreider;
 • Veel mensen hebben een goede ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie;
 • Je kan de cursus overal volgen, het enige wat je nodig hebt is een computer met internet.

Nadelen Affiliate Marketing Revolutie thumbs-down

 • Wil jij persoonlijke één op één coaching dan is er een tweede investering nodig; 
 • Er is veel discipline nodig om gemotiveerd te blijven;
 • Het kan een tijd duren voordat je resultaat ziet. 

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Jazeker, wij kunnen uit eigen ervaring zeggen dat de Affiliate Marketing Revolutie 100% betrouwbaar is. Het opzetten van een website zal iedereen wel lukken door middel van het bekijken van Youtube filmpjes. Toch komt er meer kijken bij het opstarten van een goedlopende affiliate website. Zoals aangegeven leert Jacko je stap voor stap hoe je daadwerkelijk geld kan verdienen door middel van affiliate marketing. 

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie? 

In onze ogen is affiliate marketing één van de beste manieren om (extra) geld te verdienen. Bij het opstarten van een bedrijf komen vaak veel kosten kijken en ben je al snel duizenden euro’s kwijt. Denk bijvoorbeeld eens aan de inkoop van je producten, het laten bouwen van een website, marketing etc. 

Al deze kosten worden bij het model van affiliate marketing teruggebracht naar een minimum. In deze cursus leer je namelijk zelf hoe jij een goede website bouwt en hoe jij de marketing voor de website verzorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is het investeren van een eenmalig bedrag van maar € 47,- voor deze cursus.  

Niet goed geld terug garantie 

Jacko kennende is het niet zijn bedoeling om zo snel, zo veel mogelijk geld binnen te harken. Hij wil je namelijk echt wat leren. Toch kan het zo zijn dat jij tijdens de cursus erachter komt dat affiliate marketing niet bij je past en wil je ermee stoppen. Ben jij binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden met het product dan kun je je geld terugkrijgen.

Ervaring van anderen met de Affiliate Marketing Revolutie? 

Zoals je wellicht al hebt gezien staan er tientallen reviews op het internet over de Affiliate Marketing Revolutie. Het mooie aan deze reviews is dat deze allemaal louter positief zijn. En dat heeft een reden. Jacko heeft het doel om mensen te helpen en hij doet dit dan ook. De hoeveelheid informatie die je krijgt in de cursus is enorm uitgebreid en is de eenmalige investering zeker waard.  

Toch is niet iedereen tevreden over de cursus en dat is natuurlijk begrijpelijk. Als jij meer dan 11.000 leden hebt is het lastig om iedereen tevreden te stellen. Vaak zijn de mensen die niet tevreden zijn, mensen die denken snel geld te verdienen. Zoals aangegeven is dit niet het geval, Jacko probeert dit in zijn video’s echt duidelijk te maken.

relaxing-books

De Laptop Lifestyle

Naast de cursus die Jacko aanbiedt heeft hij ook een boek geschreven die jou gaat helpen bij het financieel onafhankelijk worden. hij biedt dit boek gratis aan en het enige wat jij moet betalen zijn de verzendkosten! Wil jij meer informatie over het boek dat jou financieel vrij maakt? Lees dan ons artikel “Review: Onze ervaring met ‘De Laptop Lifestyle’

Conclusie

Onze persoonlijke ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie is goed. Zoals aangegeven zijn de modules superduidelijk en kan je deze modules bekijken wanneer je maar wilt. Daarnaast is het platform erg overzichtelijk en kan jij wanneer je maar wilt alle modules terugkijken. 

Daarnaast is er weinig tot geen technische kennis nodig om affiliate marketeer te worden. Je wordt namelijk aan de hand genomen en er wordt stap voor stap uitgelegd wat jij moet doen om je website tot een succes te maken. 

Ook de kracht van het forum is iets om niet te onderschatten. Zoals eerder in deze review vermeld zijn er duizenden mensen actief die altijd klaar staan om je te helpen. Er zitten mensen tussen met veel ervaring en mensen met minder ervaring. Het leuke is dat iedereen op het platform de insteek heeft dat iedereen ergens is begonnen en dus hulp nodig heeft. Jij als beginner wordt echt serieus genomen.

Toch is deze cursus niet voor iedereen geschikt. Als jij affiliate marketeer wilt worden dan moet je zoals hierboven aangegeven beschikken over een ijzeren discipline. Het uploaden van nieuwe content is de manier om gevonden te worden in zoekmachines zoals Google en meer bezoekers betekend uiteraard meer inkomsten. Wil jij kwalitatief goede content schrijven dan moet je daar natuurlijk wel tijd in steken. Iedereen snapt dat het lastig is om content te schrijven zonder dat je gelijk resultaat ziet. 

Wat ga jij leren in de Affiliate Marketing Revolutie?

 • 100% vrij te worden dankzij het internet;
 • Een passief inkomen op te bouwen;
 • Je inkomen elke maand te laten groeien;
 • Een bron van inspiratie te worden voor vrienden en familie.

Heb jij discipline en tijd en wil jij een passief inkomen creëren dan raden wij je aan om te starten met de cursus van de “Affiliate Marketing Revolutie”. Meldt je aan via de onderstaande knop en begin gelijk met het bouwen van jouw website! 

Plaats een reactie