Logo Simpelmeergeld.nl

Wil je beginnen met beleggen?
Download dan nu ons GRATIS E-book en start vandaag nog!

Gratis bitcoin cashback met Stekking!

Cashback acties zijn tegenwoordig hotter dan ooit. Je hoort steeds vaker dat je gebruik kan maken van een cashback actie, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een nieuwe telefoon. Dit kan al snel oplopen tot honderden euro’s. Dit is natuurlijk super aantrekkelijk en vaak zeker de moeite waard. Toch denken wij dat je van de cashbackservice Stekking nog nooit hebt gehoord. Wij hebben het hier namelijk over een cashback actie in de vorm van cryptocurrency! Terwijl je shopt krijg je een deel van het aankoopbedrag teruggestort in de vorm van een gratis bitcoin cashback. Wat wil je nou nog meer? Ben jij geïnteresseerd in Bitcoin, dan is dit artikel zeker iets voor jou!

Wat is een cashbackservice?

Een cashbackservice is vaak een website waarmee je een deel van je aankoopbedrag terug kan krijgen in de vorm van geld. Er zijn talloze cashback services actief en je zal ze vast wel een keer tegen zijn gekomen. Het meest bekende voorbeeld van een cashbackservice is Cashbackxl maar ook scoupy of Independer doen aan cashback services.

Hoe werkt een cashbackservice?

Vaak is een cashbackservice een vergelijkingswebsite. Deze website vergelijkt bijvoorbeeld zorgverzekeringen, autoverzekeringen of producten zoals de nieuwste televisies. Vervolgens sturen deze websites je door naar een webshop waar jij je nieuwe verzekering kan afsluiten of het product kan kopen. Als je vervolgens een aankoop doet dan krijgt de cashback service een commissie omdat ze jou hebben doorgestuurd. Vervolgens wordt deze cashback verdeeld en krijg je een deel van de commissie en dus een deel van je aankoopprijs terug!

Wat is Stekking?

Nu je weet wat cashback services doen en hoe deze werken is het belangrijk om te kijken naar wat Stekking dan zo aantrekkelijk maakt. Stekking geeft, net zoals alle andere cashback websites, een deel van de aankoopprijs terug. Echter is er één groot verschil, Stekking betaalt de cashback namelijk niet in euro’s maar in gratis bitcoin!

Het kan je haast niet ontschoten zijn, maar Bitcoin is tegenwoordig populairder dan ooit en de prijzen van bitcoin stijgen de pan uit. En stel je nou eens voor, jij hebt een aankoop gedaan en je ontvangt als Cashback €10,- aan gratis bitcoin. Hoe leuk is het dan als de bitcoin koers door het dak gaat! Als de bitcoin prijs namelijk stijgt dan stijgt jouw cashback dus automatisch mee!

Op wat voor producten zit een cashback?

Zoals besproken in het kopje ‘Wat is een cashback service’ hebben wij het al beknopt besproken. Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van een cashback service. Wij hebben voor jou de meest bekende cashback manieren op een rijtje gezet.

 • Elektronica;
 • Abonnementen voor internet en mobiel;
 • Verzekeringen;
 • Woonaccessoires;
 • Maaltijdbezorgservices.

Zoals je ziet zijn de bovenstaande categorieën nog redelijk algemeen en is het leuk om ons te verdiepen in met wat voor bedrijven Stekking samen werkt. Wij hebben een greep genomen uit de huidige samenwerkingen, maar er zijn natuurlijk nog veel meer bedrijven waar Stekking mee samen werkt.

stekking-shops
Bron: Stekking

Zoals je ziet doen er winkels mee waar iedereen wel eens iets koopt! Ook zie je dat je bij de Hema bijvoorbeeld een 2,25% satsback krijgt. Dit wilt zeggen dat jij 2,25% van je aankoopbedrag terugkrijgt in de vorm van bitcoin!

Waarom jij lid moet worden van Stekking!

In dit artikel hebben we het al beschreven, bij Stekking heb jij de mogelijkheid om bitcoins te verdienen in plaats van Euro’s. Maar wat is hier nou zo interessant aan? Waarom zou je in bitcoin willen worden uitbetaald en niet gewoon in cash? Daar zijn meerdere redenen voor en wij hebben de meest belangrijke voor jou op een rijtje gezet!

Sparen door middel van bitcoin

Bitcoin is een uitstekende manier om te sparen. Het is niet alleen een alternatief betaalmiddel, maar ook een zogenaamde ‘store of value’. Dit zou je in principe kunnen vergelijken met beleggers die fysiek goud of zilver kopen. Dit doen deze beleggers niet alleen als een investering maar ook om het opgebouwde vermogen te spreiden en zo meer stabiliteit op te bouwen in hun portfolio.

Bitcoin kun je eigenlijk een beetje vergelijken met goud. Het wordt niet voor niets het digitale goud genoemd. Het mijnen van bitcoins wordt met de dag moeilijker en daardoor worden bitcoins schaarser en schaarser. Doordat het lastig wordt om bitcoins te verkrijgen zal de prijs van bitcoin naar verwachting blijven stijgen in de toekomst. Er zijn zelfs een aantal kenners die beweren dat bitcoin nog wel eens naar een miljoen euro kan stijgen!

Investeren in bitcoin

Wellicht heb je weleens gehoord van Peaks. Op dit platform beleg je kleine hoeveelheden geld. Dit gebeurt voornamelijk met je wisselgeld en je hebt over het algemeen helemaal niet door dat je dit geld aan het investeren bent. Na verloop van tijd kan dit bedrag aanzienlijk oplopen en zo bouw je een vermogen op zonder dat je het door hebt!

Het principe van Stekking is vergelijkbaar met Peaks. Bij Stekking krijg je namelijk kleine cashbacks van geld dat je eigenlijk al hebt uitgegeven! Al deze kleine druppeltjes worden na verloop van tijd een grote plas en zonder dat je het doorhebt ben je een investeerder in bitcoins. En zeg nou eerlijk, als jij op een feestje zit en iedereen praat over bitcoins, dan is het toch ook gewoon leuk om mee te kunnen praten!

Bitcoin ondersteunen

Naast dat de cashback jou gratis bitcoin oplevert doe je ook nog wat goeds voor de community. Door te worden betaald in bitcoin ondersteun je namelijk het Bitcoin netwerk. Als jij geïnteresseerd bent in de nieuwste technologieën en je schrijft bitcoin een waarde toe, hoe mooi is het dan dat je het netwerk van Bitcoin nog sterker kan maken!

bitcoin-munt

Hoe werkt Stekking?

Om het gemakkelijk te maken hebben wij op een rijtje gezet hoe Stekking werkt en welke stappen jij moet nemen om een account aan te maken bij Stekking. Het aanmaken van een account is super simpel, het enige wat je nodig hebt is een geldig email adres.

Je maakt hier een account aan en logt vervolgens in op je Stekking account. Hier kan je een overzicht bekijken van alle aangesloten webshops en websites. Er is voldoende keuze en er zit altijd wel een website tussen waar je gebruik van maakt. Want zeg nou eerlijk, iedereen maakt toch wel eens gebruik van bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl.

Nadat je het overzicht hebt bekeken en je besloten hebt dat je gebruik wil maken van de cashback acties, neem je de volgende stappen:

 1. Kies een shop. Wil jij bijvoorbeeld eten bestellen via thuisbezorgd.nl? zoek dan thuisbezorgd.nl op in de lijst en klik erop.
 2. Je krijgt nu informatie over Thuisbezorgd te zien, en hoeveel percentage Thuisbezorgd teruggeeft op jouw aankoop bedrag.
 3. Klik op ‘Shop now with satsback’
 4. Thuisbezorgd opent nu, en plaats de bestelling zoals je altijd doet.
 5. Na het betalen krijg je een melding van Stekking.com dat je van Thuisbezorgd een klein beetje bitcoin terugkrijgt.
 6. Na enige tijd, afhankelijk van de webshop, word je uitbetaald en kan je de verdiende bitcoin claimen.
 7. Stuur de bitcoin vervolgens naar je eigen wallet.

Zoals je ziet is het proces enorm makkelijk en hoef je geen computernerd te zijn om bitcoins te verdienen. Het is voor iedereen mogelijk en je bent een dief van je eigen portemonnee als je niet meedoet aan cashback acties!

Wat kost Stekking?

Als jij lid wilt worden van Stekking dan is dit helemaal GRATIS. Het enige wat jij hoeft te doen is een account aan te maken met je email adres. Als je gaat shoppen dan kan je dit doen via de website van Stekking. Als jij via de website van Stekking wordt doorgestuurd naar de website van bijvoorbeeld de Hema dan ziet de Hema dit en wordt er automatisch een cashback in werking gezet. Hier hoef jij helemaal niks extra’s voor te doen!

Wat levert Stekking je op?

Wat jij kan verdienen met shoppen via Stekking hangt natuurlijk helemaal af van hoeveel geld jij uitgeeft. Als jij van shoppen houdt dan zal je waarschijnlijk sneller bitcoin verdienen dan iemand die sporadisch iets bestelt op het internet.

De hoeveelheid cashback verschilt ook per aangesloten bedrijf. Sommige webshops geven namelijk een vast percentage over je aankoopbedrag terug en andere webshops geven bijvoorbeeld een vast bedrag. Daarnaast kan een bedrijf er ook voor kiezen om andere percentages te rekenen in verschillende productcategorieën. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jij een cashback van 10% krijgt bij de aanschaf van een laptop maar als jij een nieuwe tafel aanschaft dat er 5% cashback wordt gegeven.

Wanneer een bedrijf ervoor kiest om een vast bedrag uit te keren dan wordt dit vaak gedaan in Satoshis, ook wel SATS genoemd. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar dit zijn stukjes van bitcoin waar gerekend mee wordt. Het is voor een bedrijf natuurlijk niet te doen om een hele bitcoin uit te betalen. Het kan namelijk maar zo zijn dat één bitcoin €40.000 waard is. Om dit op te lossen hebben ze de bitcoin verdeeld in 100.000.000 stukjes. Een zo een stukje wordt een Satoshi genoemd!

cyber-safety

Is Stekking veilig?

Stekking is in onze ogen 100% veilig. Er wordt niet gevraagd naar je bankrekening of andere vertrouwelijke informatie. Het enige wat jij hoeft te doen is het doorgeven van jouw email adres. Als jij vervolgens bitcoin uitbetaald krijgt dan sla je deze bitcoin op in je eigen wallet en zo word jij dus 100% eigenaar van de verdiende bitcoin!

Voordelen thumbs-up

In dit artikel hebben wij een aantal voordelen van Stekking besproken. Om jou nog even een beknopte samenvatting te geven hebben wij de voordelen van Stekking nog even op een rij gezet:

 • Je spaart zonder dat jij het door hebt
 • Je bouwt vermogen op in de vorm van bitcoin
 • Je krijgt geld terug wat je al hebt uitgegeven
 • Je ondersteunt het Bitcoin Netwerk
 • Het gebruiken van Stekking is 100% veilig

Nadelen thumbs-down

Als wij het hebben over de nadelen dan hebben wij eigenlijk maar één nadeel die wij de moeite vinden om te vermelden. De cashback van de gratis bitcoin gaat namelijk over het zogenaamde Lightning netwerk. Dit zorgt er voor dat je binnen enkele seconden zonder hoge transactiekosten jouw bitcoin ontvangt. Dat dit super snel gaat is natuurlijk geen nadeel maar het nadeel is wel dat je een wallet moet bezitten die Lightning betalingen ondersteund. Op dit moment zijn het er nog niet heel veel. Toch hebben wij een tweetal wallets gevonden die het Lightning netwerk wel ondersteunen. Hieronder vind je de Lightning Netwerk compatible wallets:

Conclusie

Geld verdienen wilt natuurlijk iedereen. Dus waarom niet in de vorm van een gratis bitcoin cashback? De gemiddelde Nederlander laat enorm veel geld liggen terwijl dit helemaal niet nodig is. Stekking is in onze ogen een perfecte manier van geld verdienen. Zoals je hebt kunnen lezen is het een veilige manier van geld verdienen, daarbij is het ook nog eens enorm interessant dat de verdiende bitcoin meestijgt met de koers van bitcoin en hierdoor zal jouw vermogen dus hard gaan groeien.

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het geld verdienen via Stekking! Via de onderstaande button kan je GRATIS een account aan maken en dit is binnen een paar minuten gedaan!

Plaats een reactie