Logo Simpelmeergeld.nl

Wil je beginnen met beleggen?
Download dan nu ons GRATIS E-book en start vandaag nog!

Gemakkelijk geld besparen via Promo!

Als jij meer vermogen wilt opbouwen is het de kunst om minder uit te geven dan dat er binnenkomt. Maar hoe doe je dit? Hier heb je een aantal manieren voor. Je kan bijvoorbeeld al snel tientallen euro’s besparen als jij overstapt van autoverzekering of zorgverzekering. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige manieren. Wil jij meer weten over hoe jij gemakkelijk geld kunt besparen lees dan ons artikel “De 8 top tips om te besparen op je vaste lasten!”

In dit artikel bespreken wij een relatief onbekende maar verrekte handige app genaamd Promo. Deze app gaat jou helpen om tientallen zo niet honderden euro’s per jaar te besparen. Als jij meer wilt weten over wat Promo is en hoe het werkt lees dan nog even door! 

Wat is Promo?

Zoals gewoonlijk beginnen wij met de vraag “Wat is Promo?” Promo is een app waar je gemakkelijk aanbiedingen kunt vergelijken en met gemak tientallen euro’s kunt besparen. Veel producten zoals wasmiddel, scheermesjes en deodorant zijn relatief duur maar helaas wel regelmatig nodig. 

Het is zonde om deze producten buiten de aanbieding te kopen. Maar wanneer is jouw favoriete deodorant nou in de aanbieding? En waar kan je deze aanbieding vinden? Promo is de oplossing. In de Promo app kan je namelijk in één oogopslag zien bij welke winkel jouw product in de aanbieding is. Daarnaast kan je jouw producten als favoriet aanvinken. Als jij een product als favoriet hebt ingesteld dan krijg jij automatisch een melding wanneer het product in de aanbieding is. 

Promo-platform
Bron: Apps.apple.com

Wie zit er achter Promo?

Promo is gestart als hobby project van Jasper Kuperus. Jasper had namelijk een bot gemaakt die hem elke ochtend vertelde of zijn favoriete wasmiddel en deodorant in de aanbieding was. Hij merkte al snel dat veel vrienden geïnteresseerd waren in deze bot, toen is Jasper begonnen met het bouwen van een app. In 2020 is de app beschikbaar gekomen voor het grote publiek en tegenwoordig is deze app te downloaden in de Apple app store en Android Play store.  

Wat is de missie van Promo?

Wat ooit is begonnen als hobby is al snel uitgegroeid tot een serieuze app die jou kan helpen met de beste aanbiedingen te vinden. Dat is dan ook de missie van Promo. Promo wil namelijk dat niemand meer te veel betaald voor zijn/haar boodschappen zonder dat je daar al te veel moeite voor hoeft te doen! 

Wat zijn de voordelen van Promo? thumbs-up

Geld besparen is natuurlijk altijd leuk. Nog leuker is het als jij daar bijna helemaal niets voor hoeft te doen! Zoals eerder in het artikel aangegeven maakt Promo het jou super gemakkelijk om de beste aanbiedingen te vinden en geld te besparen. Wij hebben de grootste voordelen voor jou op een rijtje gezet: 

 • Beschikbaar op IOS en Android 
 • Gratis te downloaden
 • Platform is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik
 • Aanbiedingen vergelijken en aankopen was nog nooit zo simpel 

Wat zijn de nadelen van Promo? thumbs-down

Naast de vele voordelen die Promo te bieden heeft zijn er ook een aantal nadelen die genoemd moeten worden. 

 • Op dit moment is Promo alleen verkrijgbaar als app 
 • Promo premium versie vergt een (kleine) investering 
 • De app is alleen in het Nederlands verkrijgbaar 

Welke winkels zijn in Promo beschikbaar?

Op dit moment kan je producten vergelijken van de volgende winkels: 

 • Albert Heijn 
 • Etos 
 • Kruidvat 
 • Trekpleister 
 • DA
Promo-favorieten
Bron: Promo

Wat kost Promo?

Binnen de app heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen twee soorten accounts. Je hebt namelijk de gratis versie en de premium versie. In dit kopje gaan wij de verschillen tussen deze twee versies bespreken. 

Gratis versie

Zoals je hebt kunnen lezen is de Promo app te downloaden in de Apple App Store en in de Google Play Store. Het downloaden van de app is volledig gratis. In de gratis versie kan je onbeperkt producten zoeken en heb je de mogelijkheid om maximaal drie producten als favoriet toe te voegen. Wanneer jij een product als favoriet hebt toegevoegd krijg je een push notificatie als het product in de aanbieding is. Toch kan het zijn dat je meer dan drie producten in de gaten wenst te houden. Dit los je op door te upgraden naar een Premium account. 

Promo Premium

Wil jij nou meer producten als favoriet toevoegen dan kan je ervoor kiezen om je Promo account te upgraden naar Promo Premium. Als jij je account hebt geüpgraded tot Premium dan kan je een onbeperkt aantal producten toevoegen aan je favorietenlijst. Nu ben jij er zeker van dat je nooit meer een aanbieding mist.

Wil jij upgraden naar Promo Premium? Dan kost dit je €0,99 per maand. Ook kan jij ervoor kiezen om eenmalig te betalen. In dit geval kost Promo Premium jou maar €9,99 per jaar!

Promo-applicatie

Gratis Trial

Wil jij gebruik maken van Promo Premium maar je bent nog niet helemaal overtuigd of Promo bij je past? Dan kun je gebruik maken van een gratis proefperiode. Deze proefperiode loopt voor twee maanden en is ten alle tijden opzegbaar. 

Wat levert Promo je op?

Promo is naar onze mening een heel handige app die jou helpt om te besparen op de dagelijkse boodschappen. Het helpt je om de dagelijkse producten tegen de scherpste prijs te kopen tegen een zo min mogelijke inspanning. Hoeveel Promo jou kan opleveren ligt natuurlijk geheel aan je eigen uitgavenpatroon. Echter elke euro die je kunt besparen is mooi meegenomen!  

Op welke platformen kan je Promo gebruiken?

Op dit moment is Promo enkel te gebruiken via een mobiele app. De app kan worden gedownload via de Apple App Store of de Google Play Store als je gebruik maakt van Android. 

Is Promo veilig?

Ja, wij zijn overtuigd van het feit dat promo veilig te gebruiken is. De Promo App is gebouwd met state of the art technologie en voldoet aan alle security eisen die gesteld zijn om een app te ontwikkelen. Daarnaast wordt er geen informatie opgeslagen die herleidbaar is naar de gebruiker van de app. Gevoelige informatie zoals je rekeningnummer of identiteitsgegevens zijn helemaal niet nodig! 

Wat vinden andere mensen van Promo?

Doordat Promo een nieuwe app is zijn er op het internet zijn er nog weinig tot geen reviews te vinden. Wel weten wij dat de mensen die de app al gebruiken erg enthousiast zijn over Promo. Een vaak gehoord aspect is dat de app overzichtelijk is en dat de app makkelijk te gebruiken is. Hier sluiten wij ons geheel bij aan!  

Conclusie

Omdat deze app zich volledig focust op acties in alledaagse producten kun je makkelijk best wat geld besparen. Iedereen weet dat deze alledaagse producten altijd wel ergens in de aanbieding zijn, maar om nu elke week alle folders door te spitten zitten we dan niet op te wachten. Heerlijk dus dat deze app dit voor jou bijhoudt en je zelfs een melding geeft wanneer het moment daar is om in te slaan! 

Wil jij net als wij gemakkelijk geld besparen op alledaagse producten? Lees dan meer over Promo door de app te downloaden via de onderstaande knop! 

Plaats een reactie