Logo Simpelmeergeld.nl

Wil je beginnen met beleggen?
Download dan nu ons GRATIS E-book en start vandaag nog!

Review: Onze ervaring met ‘De Laptop Lifestyle’

Geld verdienen via het internet klinkt wellicht te mooi om waar te zijn. Toch is het zeker mogelijk. Er zijn namelijk genoeg mensen die daadwerkelijk een steady inkomen verdienen door middel van affiliate marketing. Dit geldt ook voor internetondernemer Jacko Meijaard. Een doorgewinterde affiliate marketeer die zijn kennis graag deelt in de vorm van een cursus maar ook in de vorm van een boek. In deze review gaan wij het hebben over onze ervaring met ‘De Laptop Lifestyle’, het boek dat Jacko in 2020 heeft uitgegeven. Ben jij geïnteresseerd in affiliate marketing en ben jij voor de volle 100% gemotiveerd om een passief inkomen op te bouwen op het internet? Dan is ‘De Laptop Lifestyle’ zeker een goede aanvulling voor jouw boekenkast. 

Wie is Jacko Meijaard

Voordat wij beginnen met het bespreken van het boek lijkt het ons een goed idee om te kijken wie het boek nou eigenlijk heeft geschreven. De schrijver van ‘De Laptop Lifestyle’ is Jacko Meijaard. Hij is tevens de bedenker van ‘De internet Succes Gids’. Dit is een platform waar mensen geholpen worden om een online inkomen te genereren. Jacko is een jaar of 10 geleden begonnen met affiliate marketing. Hij had een doel voor zichzelf gesteld om €7500,- per maand te verdienen. Ondertussen runt hij meer dan 20 websites die hem elke maand een veelvoud van dat bedrag opleveren. 

Toen Jacko hbo-journalistiek aan het studeren was kwam hij er al snel achter dat werken voor een baas hem niet gelukkig ging maken. Vervolgens is Jacko aan de slag gegaan met het verdienmodel ‘affiliate marketing’, dit heeft hem geen windeieren gelegd. Ondertussen is hij financieel onafhankelijk en deelt hij zijn kennis en ervaring in een cursus en in het boek ‘De Laptop Lifestyle’.

jacko-meijaard

Is Jacko Meijaard betrouwbaar? 

Ja, wij kunnen uit eigen ervaringen zeggen dat Jacko Meijaard betrouwbaar is. Zelf hebben wij ervaring met de ‘Affiliate Marketing Revolutie’. Dit is een cursus die Jacko aanbiedt aan mensen die willen beginnen met affiliate marketing. Daarnaast volgen wij via Jacko Meijaard ook een vervolgcursus om onze kennis nog verder uit te breiden. Tot op heden zijn wij meer dan tevreden met de ondersteuning die wij van Jacko krijgen. Nog belangrijker, als je vragen hebt kan je altijd bij Jacko en zijn team terecht. 

Voor wie is het boek ‘De Laptop Lifestyle’ geschikt?

‘De Laptop Lifestyle’ is voornamelijk geschikt voor mensen die net beginnen met affiliate marketing. Alhoewel het boek jou niet stap voor stap meeneemt in het opstarten van een eigen affiliate marketing business geeft het boek jou wel de nodige informatie en motivatie die jij nodig hebt om geld te verdienen met affiliate marketing.

Het businessmodel van affiliate marketing op zichzelf is namelijk niet heel moeilijk. Het enige wat jij doet is reclame maken voor bepaalde producten of diensten. Komt hier een aankoop uit voort? Dan levert dit jou een commissie op. Wel is het moeilijk om de motivatie vast te houden als jij na twee maanden ploeteren nog geen resultaat ziet.

Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat het boek ook nuttig kan zijn voor een ervaren affiliate marketeer. In het boek wordt namelijk veel aandacht besteedt aan het opschalen van jouw business. Zoals het eigenlijk met alles op de wereld werkt ben je nooit uitgeleerd en het verbeteren van je website of je businessmodel houdt nooit op! 

Hoe ziet het boek eruit? 

‘De Laptop Lifestyle’ is een boek dat lekker wegleest. Wijzelf hebben het boek in één ruk uitgelezen en we bladeren regelmatig nog door het boek om de nodige kennis even op te frissen. ‘De Laptop Lifestyle’ is verkrijgbaar als E-Book en daarnaast ook te verkrijgen in hard copy.  Het boek bestaat uit meer dan 200 pagina’s en staat bomvol met nuttige informatie die jou gaat helpen naar financiële vrijheid. Hieronder vind je een overzicht van de hoofdstukken in het boek

1. Geen toekomst
2. Met de juiste motivatie is alles mogelijk 
3. Weet waar je naartoe wilt werken 
4. Wat is affiliate marketing? 
5. Ontelbaar veel keuzes 
6. Hoe jij een niche kunt vinden waarin jij jezelf als affiliate overtreft 
7. Jouw site gaat alleen slagen als jij mensen iets geeft dat ze nodig hebben 
8. Je eerste website opzetten 
9. SEO 
10. Leren van anderen 
11. Geen bezoekers, geen inkomsten 
12. Zet niet al je geld op hetzelfde paard en het belang van een traffic strategie 
13. Wees niet bang om te veranderen 
14. Meten is weten
15. Niet iedere bezoeker is evenveel waard 
16. Hoe slimme funnels de helft van mijn omzet bepalen 
17. Hoe ik mijn winst gebruik om nog meer te winnen 
18. Blijf nieuwsgierig en verwaarloos je projecten niet
19. Het is nu aan jou 

Zoals je kunt zien zijn de benamingen van de hoofdstukken een beetje cryptisch omschreven. Dat wil echter niet zeggen dat het boek zelf ook cryptisch geschreven is. Het boek zelf is goed leesbaar en zelfs als jij geen ervaring hebt met affiliate marketing kan je prima meekomen. 

Laptop-Lifestyle

Wat hebben wij geleerd van ‘De Laptop Lifestyle’? 

Wat ‘De Laptop Lifestyle’ ons voornamelijk heeft gebracht is een nodige portie motivatie. Er wordt veel gehamerd op het feit dat affiliate marketing je geen miljonair gaat maken in een aantal dagen. Affiliate marketing is namelijk echt een kwestie van doorzetten en consistent je website verbeteren en nieuwe content plaatsen. 

Een ander belangrijk onderwerp dat vaak onderschat wordt is het bouwen van funnels. Om eerlijk te zijn hadden wij nog weinig ervaring met het opzetten van funnels maar ‘De Laptop Lifestyle’ heeft ons de inzichten gegeven die nodig zijn om de business naar een volgend level te brengen. 

Als je consistent blijft werken aan je website en je volgt alle stappen die ‘De Laptop Lifestyle’ jou geeft dan is het een kwestie van tijd dat jij je eerste commissie krijgt. Meestal als je de eerste commissie hebt ontvangen duurt het niet lang voordat jij de volgende binnensleept!  

Voordelen van ‘De Laptop Lifestyle’ thumbs-up 

  • Boordevol nuttige informatie
  • De informatie is gelijk toepasbaar op jouw business
  • Extreem goedkoop 
  • Leest lekker weg 
  • Geeft jouw motivatie een boost 
  • Snelle levering
  • Beschikbaar als E-Book & hard copy

Nadelen van ‘De Laptop Lifestyle’ thumbs-down

  • Het boek is alleen in het Nederlands verkrijgbaar
  • Sommige onderwerpen worden dubbel besproken

Affiliate Marketing Revolutie

Zoals eerder in het bericht besproken biedt Jacko Meijaard ook een cursus aan. In deze cursus wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij een winstgevende affiliate website kunt opzetten. Er zijn verschillende modules die jou vertellen hoe je een website bouwt, hoe jij je aansluit bij affiliate netwerken en hoe je geld kunt verdienen op het internet. Deze cursus is enorm waardevol en wil jij meer informatie over deze cursus dan raden we je aan om onze review “Onze ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie” te lezen.

Conclusie

Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat wij super tevreden zijn met ‘De Laptop Lifestyle’. Het boek bevat veel waardevolle informatie die jij gelijk kan toepassen bij je eigen affiliate business. Daarnaast is het boek extreem goedkoop en leest het lekker weg. Het boek is een aanrader voor zowel de beginnende affiliate marketeer als voor de wat meer ervaren affiliate marketeer.  

Ben jij geïnteresseerd in affiliate marketing dan is ‘De Laptop Lifestyle’ zeker iets voor jou. Op dit moment is ‘De Laptop Lifestyle’ in de aanbieding en betaal jij alleen maar de verzendkosten. Bestellen is super eenvoudig en doe je via de onderstaande knop!  

Plaats een reactie