Logo Simpelmeergeld.nl

Wil je beginnen met beleggen?
Download dan nu ons GRATIS E-book en start vandaag nog!

Betaal ik te veel voor mijn autoverzekering?

Betaal ik te veel voor mijn autoverzekering is een vraag die wij van www.simpelmeergeld.nl vaak krijgen. En dit is een logisch aangezien deze kosten elke maand terugkomen. Voor veel mensen is de autoverzekering een behoorlijke kostenpost. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 40% van de mensen oververzekerd zijn en dus te veel premie betalen. Door regelmatig te checken of het goedkoper kan, weet je zeker dat je niet te veel betaald voor je autoverzekering. 

Is goedkoper niet een slechtere verzekering? 

Veel mensen gaan er van uit dat een goedkope autoverzekering een minder goede dekking heeft dan de dure autoverzekeringen. Dit is echter een misvatting. Uit onderzoek is gebleken dat de klanten die juist veel betalen voor hun premie vaak niet beter verzekerd zijn dan de klanten die veel minder betalen. Je kan dus wel stellen dat je tot wel honderden euro’s kan besparen en dit niet ten koste hoeft te gaan van je dekking. 

Is overstappen makkelijk te regelen?

Het overstappen naar een nieuwe verzekeraar is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Binnen een paar minuten is het geregeld. Daarbij zit er bij het overstappen vaak een overstapservice bij die alles tot in de puntjes voor je regelt en hoef jij hier helemaal niets voor te doen! Het leuke van deze overstapservice is dat het vaak nog gratis is ook! Wij hebben de goedkoopste autoverzekeringen voor jou in een handige tool gezet. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaald! 

Voor meer bespaartips kan je zeker eens een kijkje nemen op ons volgende artikel: ‘De 8 beste tips om te besparen op je vaste lasten!

Plaats een reactie