Logo Simpelmeergeld.nl

Wil je beginnen met beleggen?
Download dan nu ons GRATIS E-book en start vandaag nog!

25% korting op je autoverzekering bij Promovendum!

Zoals de titel al aangeeft gaat dit artikel over 25% korting op je autoverzekering bij Promovendum. In onze andere artikelen op de website heb je al kunnen lezen dan overstappen loont. Wij hebben een autoverzekering gevonden die je niet kunt laten liggen. Promovendum biedt een voordelige autoverzekering aan met een premie die tot wel 25% lager ligt dan wat je betaalt bij je huidige verzekeraar. Daarbij bieden ze niet alleen een uitstekende prijs maar ook een goede service en dekking. 

Wat is Promovendum?

Promovendum is een verzekeringsmaatschappij die als doelgroep heeft de hoger opgeleiden. Heb jij een afgeronde WO, HBO, VWO, of een HAVO diploma dan kom je in aanmerking om een autoverzekering met korting af te sluiten bij Promovendum. Promovendum heeft wellicht de meeste naamsbekendheid opgebouwd door zijn autoverzekeringen maar dit is echter niet het enige wat ze aanbieden. Promovendum biedt verschillende verzekeringen aan namelijk; reisverzekeringen, woonverzekeringen alsmede rechtsbijstandsverzekeringen en nog veel meer. 

Voor wie is Promovendum geschikt?

Promovendum biedt zijn verzekeringen enkel aan voor hoger opgeleiden. De gedachtegang van Promovendum is namelijk dat deze doelgroep minder schade maakt. Doordat deze doelgroep over het algemeen minder schade maakt kunnen ze autoverzekeringen met een hoge korting aanbieden met uitstekende voorwaarden. 

Wat zijn de voordelen van Promovendum?

Extra lage premie

Promovendum biedt een extra voordelige autoverzekering aan. Wanneer je op dit moment overstapt van je huidige aanbieder naar Promovendum ontvang je 25% korting op je huidige autoverzekering. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden. Lees de voorwaarden hier.

Goede klantenservice

Uit de reviews kunnen we opmaken dat Promovendum goed scoort op het gebied van klanttevredenheid. Zelf zijn wij ook verzekerd bij Promovendum en zijn wij uitermate tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij was het overstappen een fluitje van een cent.

Gratis leenauto

Indien je autoschade hebt bij Promovendum wordt je auto opgehaald ongeacht waar je staat. Promovendum beloofd jouw auto na de reparatie weer bij je thuis af te leveren. In de tussentijd kan je gebruik maken van een gratis leenauto. Hierbij moet je wel verzekerd zijn met de volgende dekking: WA Beperkt casco of een allrisk autoverzekering. 

Promovendum biedt garantie bij schadeherstel

Indien je onverhoopt je auto in de prak hebt gereden en gelukkig gebruik kunt maken van de leenauto die Promovendum aanbiedt moet je auto natuurlijk wel gerepareerd worden. Promovendum biedt reparatie aan met 4 jaar garantie. Ook wordt er gebruik gemaakt van originele onderdelen om er zo zeker van te zijn dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bij ruitschade krijg je zelfs 7 jaar garantie op het laten vervangen van je autoruit en is het repareren van een sterretje gratis. 

Inclusief inzittendenverzekering

Wat is er nou fijner dan op weg gaan met het gevoel dat je goed verzekerd bent. Veel verzekeringsmaatschappijen bieden een verzekering aan waar alleen de bestuurder verzekerd is. Promovendum heeft dit anders geregeld. Bij Promovendum zijn de inzittenden namelijk standaard meeverzekerd.

Letselschadehulp

Ben je aangereden en het was niet je eigen schuld en heb je hierdoor letselschade opgelopen? Bij Promovendum krijg je kosteloos juridische hulp. Ze bieden deze service zelfs aan bij situaties die buiten je verzekering vallen. 

Wat zijn de nadelen van Promovendum?

Promovendum is vaak niet terug te vinden bij de vergelijkingssites

Het is lastig om deze aanbieding van Promovendum via de vergelijking websites te vinden. Daarentegen is het wel duidelijk aangegeven op de website van Promovendum. 

De verzekeringen zijn alleen maar beschikbaar voor hoger opgeleiden

Zoals eerder in dit artikel aangegeven zijn de verzekeringen van Promovendum alleen maar beschikbaar voor hoger opgeleiden. Echter is de zorgverzekering van Promovendum wel beschikbaar voor iedereen. 

Ervaring met Promovendum

Wij kunnen uit eigen ervaring zeggen dat het contact met Promovendum duidelijk, snel en vooral heel gemakkelijk was. Toen wij overstapte naar Promovendum ging dat heel gemakkelijk. Wij hebben op de website van Promovendum ingevuld wat onze huidige premie was. De premie die Promovendum heeft weergegeven op de website was geen 25% minder dan onze huidige premie dus hebben wij ons telefoonnummer achtergelaten. Wij werden binnen een aantal minuten al teruggebeld met een aanbieding welke wel 25% korting gaf op onze huidige autoverzekering. Daarnaast hebben wij één keer schade gereden en de communicatie om deze schade af te handelen was professioneel en duidelijk. 

Voor meer ervaringen met Promovendum kijk dan hier

Plaats een reactie